Pochivka.com»Туризъм»Агенции»Агенции в Банско»Посока Ком ООД Банско
Посока Ком ООД Банско

Посока Ком ООД Банско

Найден Геров 12, Банско
074950087, 0885250497
Няма въведени мнения и оценки
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти
Прати Запитване
Направи Резервация

Описание на Посока Ком ООД Банско

Posoka.com вече с офис и в гр. Банско! Заповядайте в новооткрития ни офис, намиращ се на ул. Найден Геров 12 (на 50м от светофара на кабинковия лифт, посока х-л Тане).

При нас ще откриете разнообразие от оферти за пътуване в чужбина и в България на водещите български туроператори, лицензираните автобусни превозвачи за Европа, авиолинии, както и на много чуждестранни туроператори, с които работим.

Сайтът ни е изключително богат на информация, която постоянно се актуализира и допълва. Поместени са над 100 маршрута за екскурзии, над 500 хотела, разписания на всички лицензирани автобусни превозвачи за Европа, промоции на авиокомпаниите.

За нас всеки клиент е специален – със собствени, индивидуални нужди, желания, мотиви и предпочитания за пътуване и ние даваме най-доброто от себе си, за да ги удовлетворим.

Ние в Посока Ком се стремим да предложим най-изгодните оферти за почивки, билети и други туристически услуги на българския пазар, така че в случай, че откриете по-ниска цена за дадена оферта от нашата, моля свържете се с нас и ние ще се опитаме да Ви я предложим на същата цена или дори по-ниска.

Posoka.com - Пътувай Изгодно!

Имейл за контакт: bansko@posoka.com
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest