Хотел Елит Пловдив3 / 3

Хотел Елит Пловдив

ул. Райко Даскалов 53, Пловдив
032624537, 032624537
Интернет страница на хотела
Няма въведени мнения и оценки
+ Добави
Няма въведени цени
Няма въведени оферти
Прати Запитване
Направи Резервация

Описание на Хотел Елит Пловдив

Комфортният хотел Елит е разположен в самия център на Пловдив, в непосредствена близост до второстепенната част на главната търговска улица.

Хотел Елит предлага настаняване в стаи с две отделни легла и стаи с двойно легло. Всяка от стаите разполага с климатик, плазмен телевизор, мека мебел, гардероб, телефон, интернет, сешоар в банята и мини бар.

От хотел Елит можете да достигнете до всяка важна и забележителна част на града за минути – пеш или с транспорт. В периметър от 50м до хотела се намират спирка, исторически музей, площад и паметник на Съединението, бизнес и търговски центрове, студиа за красота, магазини, заведения.

Само за 2 минути пеша ще стигнете до същинската главна улица, където можете да обиколите множеството луксозни магазини или да отдъхнете в приятно заведение.

Централното местоположение на хотел Елит Ви гарантира бързо придвижване до най-важни забележителности и ключови точки в Пловдив – Старият град, Международен панаир Пловдив, Амфитеатърът, река Марица, Централна гара, Автогара и др.

Сградата на хотел Елит е архитектурен паметник на културата. След реконструирането й запазва специфичния си външен облик.

Особености в Хотел Елит Пловдив

Рецепция
Кредитни Карти
Дневен Бар
Обмяна на валута
Интернет
Домашни Любимци

В стаите на Хотел Елит Пловдив

Парно Отопление
Минибар
Интернет
Сешоар
Телевизор
Кабелна ТV
Душ
Отделно WC
Климатик
Телефон

Около Хотел Елит Пловдив

Заведения
Магазини
Театър
Автобусна спирка
Забележителност
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest