Курорти

Курорти

Онлайн пътеводител за курортите в света. Курорти по света и у нас. Снимки и туристическа информация за всички курорти . Списък на най-добрите курорти .
ЦерматЦермат
16 Окт.
КуршевелКуршевел
15 Ноем.
Надежда Недева
АлгарвеАлгарве
07 Септ.
Елица Христова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сейнт МорицСейнт Мориц
17 Юни
Сейнт Мориц е скъп и модерен курорт. Но преди всичко той е място, което трябва да се види - там през цялата година настроението е празнично, а забавленията са такива, каквито не сте си и представяли.
Най-забележителните кейове от цял святНай-забележителните кейове от цял свят
21 Януари
Много от запазените до днес кейове са се превърнали в истински реликви. От друга страна, тези, които съвременните майстори строят, са разчупени, дръзки и с артистичен дизайн. Ето кои са най-забележителните кейове в света
КушадасъКушадасъ
06 Септ.
Кушадасъ или птичият остров е чист и зелен курортен град, където почти всички хотели са на брега на морето. Цените са по-ниски, отколкото в Анталия. Плажовете са предимно пясъчни, но има и каменисти. Сезонът продължава от юни до август
СицилияСицилия
24 Юни
Остров Сицилия е изключително популярна туристическа дестинация за всички онези, които с часове могат да се наслаждават на малките калдъръмени улички. Столицата Палермо несъмнено е един от най-колоритните градове на Сицилия
АндерматАндермат
18 Януари
Андермат е популярен швейцарски ски курорт, разположен в централната част на страната. Андермат притежава изключително красива природа. Андермат е подходящ за отдих и релакс за хора от всички възрасти.
Ле Монт БрабантЛе Монт Брабант
14 Август
В западната част на остров Мавриций се намира едно приказно красиво кътче - Ле Морн Брабант. Заради своята невероятна природа Ле Морн Брабант е включено в списъка на ЮНЕСКО. Ле Морн Брабант разполага с прелестни плажове и възхитителни пейзажи.
ЧанаккалеЧанаккале
09 Август
Чанаккале е град в Турция с население над 100 000 души. Чанаккале известен с това, че се намира на два континента – една част от него е в Азия, а друга – в Европа. Чанаккале за турците е град на бойната слава, с който те се гордеят извънредно много.
УислърУислър
08 Август
Уислър е малък канадски град. Уислър е известен с факта, че е домакин на Зимната олимпиада. Уислър има население около 10 000 души и невероятна природа.
Стари ГрадСтари Град
08 Юли
Стари град се намира на остров Хвар. Стари град се счита за най-стария град на Хърватия. Неотдавна Стари град дори беше включен в Списъка на ЮНЕСКО и със сигурност ще ви предостави незабравими моменти ако решите да го посетите.
ХаниотиХаниоти
05 Юли
Ханиоти е малко туристическо градче, намиращо се на Халкидики, Северна Гърция. До Солун, вторият по големина град в страната, делят Ханиоти около 100 км. или 60 мин. път. Красивото и спокойно градче Ханиоти е място за хора, които търсят спокойна почивка
МарбеляМарбеля
24 Юни
Марбеля е сред един от най-известните и модерни курорти в цяла Испания. Марбеля е населяван от около 120 000 души. Марбеля може да се посети по всяко време на годината, защото слънцето пече около 320 дни в годината.
ФамагустаФамагуста
01 Март
Град Фамагуста е разположен на Средиземно море в турската част на Източен Кипър. Фамагуста е с древна история и много архитектурни и исторически паметници. След 1970 г. Фамагуста на практика е обезлюден и рядко до него са допускани туристи.
Паралия КатериниПаралия Катерини
22 Февр.
1
Паралия Катерини е известно курортно селище в Гърция. Паралия Катерини се намира на 6 км от брега на Егейско море. Паралия Катерини е едно от най-красивите места в Гърция.
АйвалъкАйвалък
22 Февр.
Айвалък е известен крайморски курорт, разположен на залив в северната част на Егейско море. Айвалък е на около 600 км до България. Айвалък е един от най-предпочитаните турски куроти
КерамотиКерамоти
21 Февр.
Керамоти е курортно селище, което се намира до Кавала. Керамоти е изключително атрактивен за семейства с деца. Керамоти е разположен на малък полуостров.
МамаяМамая
30 Януари
Мамая е град в Румъния, който се слави като един от най-прочутите курорти в страната. Мамая е красив и модерен град. Мамая е подходящ както за семейна почивка, така и за купон с компания.
МиконосМиконос
29 Януари
Миконос е красив гръцки град, който е разположен на едноименен остров. Миконос има атрактивни плажове. Миконос е модерен курортен град, известен с райската си красота.