Къща за гости Енергия Сейковци
  • 1. Снимка на Къща за гости Енергия Сейковци
  • 2. Снимка на Къща за гости Енергия Сейковци
  • 3. Снимка на Къща за гости Енергия Сейковци
  • 4. Снимка на Къща за гости Енергия Сейковци
  • 5. Снимка на Къща за гости Енергия Сейковци
  • 6. Снимка на Къща за гости Енергия Сейковци
  • 7. Снимка на Къща за гости Енергия Сейковци
  • 8. Снимка на Къща за гости Енергия Сейковци

Описание на Къща за гости Енергия Сейковци

Къща за гости Енергия, се намира в Габровския балкан в тихото и спокойно село Сейковци.
Разполагаме в новата къща- два апартамента, като всеки апартамент е с две спални включващи /спалня и единично легло/, баня, просторен хол с обзаведена кухня, като в хола има и две допълнителни легла.
В старата къща - две стаи за по трима с баня.
Къщата има обширен двор, който дава възможност за игра на футбол, волейбол, федербал; детска пързалка, люлка и играчки за забавление на малките. На разположение на гостите е широк паркинг, интернет, телевизия.
Ние предлагаме:
-дегустация на натуралните продукти от краве мляко - кисело мляко, сирене, кашкавал -собствено производство.
-може да се запознаете с животните и техния начин на живот.
-чист въздух и разходка из гората, ароматно барбекю в прохладна вечер.
-тотална отмора на тялото и духа.
-предлагаме домашна храна и вкусни бабини манджи.
-фермерски приключения като доене на крава, изваждане на мед, подквасване на мляко, конна езда и др.
Къщата разполага с многобройни възможности за целогодишен отдих и туризъм. Луксозното обзавеждане и всички модерни удобства на базата, създават чувство за домашен уют, а невероятното съчетание на комфорт с дива природа, тишина и спокойствие ще направят почивката Ви незабравима.
От панорамната тераса можете да се наслаждавате на красивата природа докато пиете сутрешното си кафе или се черпите с приятели.
Уютната обстановка, спокойствието и коректното отношение са приоритет за нас.
Тук ще се насладите на красива природа и чист въздух. Къща Енергия е разположена на спокойно и тихо място, далеко от градската шумотевица.
По Ваш избор, бихте могли да посетите множеството водопади и манастири в околността, а също така и етнографския музей “Етъра“, домът на „Хумора и сатирата“ гр.Габрово, историческият връх Шипка, да се изкачите до планинската местност „Узана“, където е и географският център на България.
Тишината и спокойствието са гарантирани. Любителите на планината, могат да си направят дълги разходки из нея. Въздухът е чист и свеж и зарежда с енергия.
В оборудвана кухня можете сами да приготвяте храната си, а за тези от вас, които желаят специално приготвени ястия, хазяите ще ги осигурят по предварителна заявка.
Къщата разполага с голям двор, от който се разкрива чудесна гледка към Балкана. А под покрива на старата плевня ще откриете уникално кътче, където може да си похапнете на чист въздух и да пийнете любимото си питие сред песента на щурците.
В двора сме изградили лечебна пирамида с уникални свойства, умалено копие на голямата Хеопсова пирамида в Египет. Построена само от дърво и камък, пирамидата, отдава своята енергия на нуждаещи се хора. Тя представлява мощен механизъм за привличане и фокусиране на енергия. Помага да се умиротвори тялото и духа.