Pochivka.com»Статии и Новини»Новини»Музей на илюзиите чака своите гости в София

Музей на илюзиите чака своите гости в София

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
2k
Музей на илюзиите чака своите гости в София

Уникален по рода си Музей на илюзиите отвори врати в столицата ни София и вече посреща своите любопитни гости. И няма две мнения - атракцията е нестандартна на фона на всички останали музеи в града.

Влизайки в Музея на илюзиите, ще ви се наложи да се сбогувате с представата си за реалност, съобщи БНР. Пригответе се да преобърнете концепцията си за музей, защото в атракцията, която се намира на бул. Мария Луиза, ще можете да се смеете шумно, да докосвате всичко и да се снимате навсякъде в пространството.

Музеят на илюзиите се свързва с оптически измами и възприемане на перспективите и е част от европейска група музеи, която е основана в Литва.

В нестандартната галерия има историческа зала с различни картини, зала с оптически илюзии, стая с фосфорен тапет, в която се рисува със светлина, както и има опция да оставите отпечатъка на сянката си върху стената.

Безспорно сред интересните места в софийския музей на илюзиите е обърната стая. Освен нея посетителите могат да очакват още 50 суперлюбопитни експоната.

Музей на илюзиите в София
Снимка: mysofia.bg

Адресът на Музея на илюзиите е бул. Мария Луиза 16 и е с работно време от 10:00 до 20:00 часа.

Цените на билетите са:

Възрастни - 21 лв.

Студенти, ученици и пенсионери - 17 лв.

Деца до 7 години (макс. 3 деца с 1 възрастен) - безплатно

Семеен билет (2 възрастни + 2 деца над 7 г.) - 65 лв.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати