Заповядайте на Street Food Art Festival в Бургас между 10 и 12 август

26.07.2021
Street Food Art Festival в Бургас между 10 до 12 август

Бургас се превръща във фестивалната столица на България в разгара на лятото! Успоредно с фестивала на пясъчните фигури (Sand fest Burgas), който стартира в средата на юли месец в града и веднага след SPICE Music Festival между 6-8 август, Пристанище Бургас ще се превърне в най-апетитното място в страната.

Причина за това е най-вкусният фестивал в България – Street Food & Art Festival, който ще се проведе в Бургас между 10 до 12 август 2021.

Любовта към street food културата ще събере на едно място едни от най-добрите и познати топготвачи у нас, музиканти и хора на изкуството, както и кулинарни блогъри, които ще имат възможността да опитат сред многообразието на храни и напитки на вкусния фестивал.

Освен специалните гастрономически изкушения Street Food & Art Festival - Бургас ще предложи на посетителите си забавления и за най-малките, предизвикателства за големи, места за отдих, различни кулинарни демонстрации, споделен опит и лични истории от познати лица.

Street Food Art Festival Бургас

Ще имате възможност да се докоснете до опита на българските стрийт фууд готвачи - на Николай Тихомиров, който от 5 години е готвач на кралското семейство на Обединените арабски емирства; на Ангел Боралиев, който е един от най-добрите карвинг майстори

На Stand Up Comedy сцената на фестивала ще ни забавляват Дони и Нети, 100 Кила, Wosh MC feat Feel, Керана и космонавтите, Виктория Георгиева, която вече смая Евровизия, Калки и приятели, Cool Den.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати