Pochivka.com»Статии и Новини»Новини»Tangra Eco Art Dance Festival в Сандански

Tangra Eco Art Dance Festival в Сандански

MarianeMariane
Джедай
2k
Тангра фест

Пет поредни дни и четири нощи свещената земя на комплекс Свети врач (в село Поленица, Сандански) ще бъде домакин на третото издание на Tangra Eco Art Dance Festival.

От вчера (20 юни) до късните часове на Еньовден (24 юни) хора, природа и изкуства ще станат едно в рамките на този уникален за България и света фестивал. Желанието на на организаторите на събитието е да напомнят на обществото за важната роля на всеки от нас в поддържането на екологичен и духовен баланс с планетата.

В рамките на фестивала ще бъдат представени пърформанси и изложби на порече от 140 артисти и дейци на изкуството от 40 държави. За първи път, откакто се провежда фестивала, ще бъде изградена Духовна градина – дзен зона в сърцето на Тангра.

Тангра рок фест вече „открадна“ спокойствието и почивката на жителите на Сандански и част от околните села. Безспирната електронна музика, която се разнасяше от мощните озвучителни уредби смути съня на жителите и гостите на спа-курорта.

Очаква се и първите ограничителни мерки относно времето, в което може да се пуска музика и да се вдига шум да станат факт още днес.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати