Pochivka.com»Статии и Новини»Новини»Еър Сърбия ще лети до София и Варна от лятото

Еър Сърбия ще лети до София и Варна от лятото

MarianeMariane
Джедай
2k
Летище

Сръбската авиокомпания Еър Сърбия вече ще извършва полети до София и Варна от лятото. Линиите на националния авиопревозвач на Сърбия ще бъдат включени в лятното разписание на столичното летище, което влиза в сила от 30-и март 2014 година.

По случай откриването на новите линии Еър Сърбия обяви и промоционални цени на билетите. Сръбския превозвач ще превозва пътниците на цени за двупосочен билет от 149 евро от Белград до София и Варна.

Летище

Срещу 99 евро пътниците от сръбската столица ще могат да пътуват до Букурещ и обратно. Полетите до Варшава и до Киев ще се предлагат по 129 евро, а промоционалната цена за билет в двете посоки по линията Белград-Бейрут е 219 евро.

Сръбският авиопревозвач ще лети до София, Будапеща, Киев и Варшава ежедневно. По новооткритите линии до България и Румъния ще летят свръхмодерни саморети ATR 72.

Сред големите предимства на линиите на националния превозвач на комшиите ни са удобните връзки, които се осъществяват чрез централното летища на Сърбия – Никола Тесла в Белград, към предпочитани европейски дестинации като Париж, Амстердам, Рим, Мадрид, Берлин, Цюрих и много други.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати