Horizon Festival разтърси Банско

20.03.2014

В продължение на няколко незабравими дни и нощи курортът Банско се превърна от Зимна столица на Балканите в Столица на електронната музика. Градът под връх Тодорка беше разтърсен от Международния фестивал за електронна музика Horizon Festival.

Хиляди почитатели на този стил музика пристигнаха в планинския град, където имаха възможност да съчетаят любовта си към зимните спортове с любимата си музика и да се насладят на представленията на повече от култови диджеи от цял свят.

концерт

Фестивалът Horizon Festival Банско 2014 привлече над 80 от най-известните диджеи на електронна музика, като техните проекти представиха пред публика широка селекция от най-добрите хаус, техно, бас и груув миксове.

Освен утвърдени имена, публиката имаше възможност да чуе и някои от новите артисти от независимата ъндърграунд сцена. Музикалните изпълнения в рамките на фестивала бяха представени на редица сцени в нощни клубове, хотели, ресторанти и дори в самата Пирин планина.

Следващото издание на Международния фестивал за електронна музика Horizon Festival Банско 2015 година ще се проведе от 7-и до 12-март догодина.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати