Pochivka.com»Статии и Новини»Новини»Заповядайте във Варна на фестивал на ракията

Заповядайте във Варна на фестивал на ракията

MarianeMariane
Джедай
2k
Алкохолни напитки

В продължение на три незабравими дни Морската столица на България ще бъде домакин на Балкански фестивал на ракията и високоалкохолните напитки. Откриването на фестивала е насрочено за днес, 10-и април.

За разлика от миналогодишното издание на фестивала, което се проведе в София, тази година в рамките на събитието ще бъдат представени не само различни видове ракии, но и богат набор от високоалкохолни напитки. Посетителите на феста ще могат да дегустират различни марки бренди, уиски, водка, джин, вермут, текила, ликьор и др.

Алкохолни напитки

Ракиеното производство на Сърбия, Турция, Гърция, Македония и Румъния ще бъде събрано на едно място. Изненадата на организаторите и поканата към производителите на плодови дестилати и анасонови напитки от Унгария, Чехия, Италия, Франция, Германия и др. да се включат в изложението.

И разбира се, какво е ракия без мезе. На разположение на гостите на изложението ще има специално обособена Мезе зона, в която ще се предлагат изискани месни и млечни деликатеси, различни видове апетитни салати, специалитети, ядки и др.

Всеки ден един от посетителите ще има шанса да си отнесе вкъщи кошница, в която има богат набор от подбрани напитки, а в края на фестивала ще бъде изтеглена и голямата награда, която е пътуване до Истанбул, с нощувка в хотел и вечеря в ресторант на Босфора за две двойки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати