Pochivka.com»Статии и Новини»Новини»Най-големият аквапарк на закрито се намира в хангар

Най-големият аквапарк на закрито се намира в хангар

MarianeMariane
Джедай
2k
Хангар аквапарк

Изоставен хангар за самолети между градовете Дрезден и Берлин беше превърнат в уникално райско кътче. Гигантската постройка заживя втори живот, след като се превърна в райски тропически курорт в сърцето на Германия, който изкушава посетителите с най-големия басейн и аквапарк на закрито.

Гигантският хангар и с площта на 8 футболни игрища. Той разполага със 70 000 квадратни метра стъклен покрив, вътрешен басейн с големината на 4 басейна с олимпийски размери и дори тропическа гора, в който са засадени 50 000 дървета.

Хангар аквапарк

Уникалното съоръжение има 6000 души капацитет. На разположение на посетителите има 522 легла и 400 шезлонга, на които да се припичат на приятните 26 градуса постоянна температура.

На тяхно разположение има барове, зони за развлечение, както и най-големият спакомплекс в Европа, разположен на 10 000 квадратни метра.

Най-голямата атракция на изкуствения тропически курорт е водната пързалка. Тя е най-голямата в Германия и се издига на внушителните 27 метра. Смелчаците, които се решат да се спуснат по нея, достиган скорост от 70 километра в час.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати