Pochivka.com»Статии и Новини»Новини»Паркингите в София се превръщат в паркове

Паркингите в София се превръщат в паркове

MarianeMariane
Джедай
2k
София

Паркингите в София ще се превърнат в паркове. Това ще стане утре (19 септември), когато столицата отново ще се присъедини към инициативата PARK(ing) Day. Зелената проява ще обхване столицата за четвърта поредна година.

Тази година рекорден брой обекти ще се присъединят към инициативата. Българо-американската кредитна банка ще оформи на паркинга си на улица Славянска 2 истинска градинка, посветена на учителя Петър Дънов. Сред тучната зеленина ще бъде направена демонстрация на 5 комплекса с упражнения за духа и тялото.

София

С филия бригадирска лютеница ще почерпи гостите си мобилната БРИГАДА на рекламна агенция Bworks по случай 40-ата годишнина от изобретяването на чушкопека на улица Цар Иван Шишман.

На същото място ще бъде организирана и танцова работилница, където всички желаещи ще могат да научат стъпките на Чичовото хоро.

Към кампанията ще се присъединят още редица фирми, които на своите фирмени паркинги ще раздават безплатна свежа лимонада, ще помагат на хората да си засадят цвете, което да отнесат у дома или просто ще предложат на столичани и гости на столицата алтернативни варианти за почивка в градска среда.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати