Къде да отидете на екскурзия тази есен

30.09.2014
Прага

Есента настъпва с пълна сила. Мразовитите утринни температури вече обагриха листата на дърветата в топли цветове и дори обещанията за циганско лято няма как да притъпят усещането за смяна на сезоните.

Есента, обаче, е най-подходящото време да посетите някои от типичните летни дестинации, които вече са се поопразнили от тълпите досадни туристи. Една закъсняла екскурзия ще ви даде възможността да се насладите на скритата красота на курортите.

Париж, Франция

Разбира се, Париж е красив по всяко време на годината, но през есента е просто възхитителен. Париж през септември е като декор от филм за влюбени на Уди Алън. Без тълпите от досадни американски туристи можете спокойно да разгледате тихите парижки улици на спокойствие.

Париж

Къмбрия, Англия

Къмбрия не е сред най-известните туристически дестинации, но е една от най-живописните области във Великобритания. Мястото перфектно за кратка почивка или разходка из планината. Туристите остават запленени от невероятно красивите гледки.

Ню Йорк, САЩ

Ню Йорк извън летния туристически сезон всъщност е доста приятно място и за почивка, и за живеене. Градът изкушава с уютни барове и ресторанти. Енигматичният Сентръл Парк ще ви плени със спиращи дъха гледки.

Прага, Чехия

Прага е един от най-красивите европейски градове, но през есенния сезон чарът на града изпъква с най-пълна сила. Едно посещение в чешката столица по това време на годината е като пътешествие назад във времето. Непременно посетете Карловия мост рано сутрин, историческите забележителности и живописните паркове.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати