Британски хотел предлага нощувка в Хогуортс

03.11.2014

Британски хотел предлага на клиентите си възможността да се потопят поне за една нощ във вълшебния свят на Хогуортс, създаден от Дж.К. Роулинг. Част от стаите в хотела са точно копие на покоите на малките магьосници, които посещават училището по магия.

Магически предмети

Настаняването във вълшебните стаи стана чрез специалния Хари Потър пакет, който предлага и специална мъгълска пешеходна разходка до част от забележителностите в Лондон, показани във филмите от поредицата за момчето-магьосник.

Най-запалените фенове на Хари Потър ще могат да участват в екскурзия до студиото на Уорнър брос, където са заснети филмите от поредицата, да се качат на Среднощния рицарр (триетажният пурпурен автобус, който предлага случаен превоз на замръкнали магьосници и вещици).

Магьосническите стаи, които уважаваният хотел със 163-годишна история предлага, са оборудвани с вълшебни сандъци, предмети с инициалите на Хари Потър, старинни чайници, книги със заклинания и дори бутилки с магически обяви.

Нощувката в тематичния хотел струва около 340 щатски долара. Цената за Хари Потър пакет с всички екстри, които вече описахме, се предлага за около 585 долара.

4.3
Общо гласували: 3
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати