В Русия представиха трамвай от бъдещето

29.01.2015
Трамвай от бъдещето

В Русия представиха нов модел трамвай със свръхмодерен дизайн, която наподобява космически кораб. Моделът ONE има уникален футуристичен вид, който загърбя веднъж и завинаги ръбестите форми на типичния за руското машиностроене и амтомобилостроене дизайн.

Новият руски трамвай прилича на излязъл от фантастичен филм, има уникална стъклена кабина за водача, филцови седалки, дървени парапети и плъзгащи се стъклени врати, които се управляват с тъчскрийн.

Стъклената кабина на ватмана му осигурява 180-градусова видимост, докато той управлява свръхмодерното возило, разположен на удобната си седалка с ергономична форма.

Интересни идеи и находчиви дизайнерски решения осигуряват максимален комфорт на пътниците. Интериороът се отличава с простота, изчистеност и елегантни форми.

Руски трамвай

Седалките на пътниците са тапицирани с филц и имат дървени облегалки. Има широки общи седалки, както и комфортни единични седалки, които се определят от създателите на трамвая като места от първа класа.

Осветлението във вагона и кабината на ватмана е LED. Мотрисата е електрическа, задвижва се на ток и според създателите ѝ може да измине цели 80 км с едно зареждане. Интерес към закупуването на такива трамваи са проявили управите на Москва, Омск и Екатеринбург.

4
Общо гласували: 2
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати