Pochivka.com»Статии и Новини»Новини»Компания предлага сафари за 203 дни

Компания предлага сафари за 203 дни

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
172
Сафари

Британската компания Natural World Safaris предлага на своите клиенти сафари, чиято продължителност е внушителните 203 дни. Конкретната дата на старта на пътуването все още е неизвестна, но стойността на забележителната обиколка е приблизително 266 хиляди долара.

Пътешествието е разделено на 4 основни етапа, благодарение на които ентусиастите ще се се запознаят с редица представители на животинския свят – някои от които са много редки видове.

Сафари

Първият етап на сафарито ще запознава туристите с мечките, продължителността ще 45 дни, а посетените места са Аляска, Арктика и Шпицберген.

Вторият етап включва 62-дневно приключение, по време на което пътешествениците ще се запознаят с представители на семейство Котки. Посетените страни тук ще бъдат РЮА, Чили, Бразилия, Индия, Шри Ланка, Кения и Танзания.

Третият етап е с продължителност 39 дни и ще включва наблюдение на примати в Азия и Африка.

По време на последния 57-дневен етап включва пътешествие за запознаване с морските обитатели на Галапагоските острови, Исландия и Антарктида.

На туристите се предлага и възможност да участват в един или няколко етапа на грандиозното сафари. По време на пътуването професионални гидове и инструктори ще направят изживяването още по-уникално.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати