Pochivka.com»Статии и Новини»Новини»Корабът Радецки е хит сред бъдещите младоженци

Корабът Радецки е хит сред бъдещите младоженци

MarianeMariane
Джедай
2k
радецки

Корабът Радецки, единственият по рода си плаващ музей у нас, е истински хит сред бъдещите младоженци. Влюбените, които искат да си кажат заветното да на него, трябва да приготвят само 600 лева, колкото струва курсът, информират от управата на музея.

За пета поредна година параход Радецки ще бъде пуснат да плава по река Дунав и ще бъде достъпен за всички желаещи. Пускането е насрочено за 26 април. Предвижда се корабът да плава по Дунав до края на октомври.

радецки

Плаването с Радецки ще бъде с продължителност около 1 час и ще се прави, когато се събере група. Капацитетът на парахода е 100 души, а цените варират в зависимост от посетителите. За групи студенти, ученици или пенсионери цената е 400 лева, за всички останали - 600 лева.

Все повече влюбени наемат парахода за един час, за да се венчаят на него. От управата на музея се похвалиха, че отсега са затрупани със заявки за летни сватбени тържества на Радецки.

Важно е да уточним, че на кораба се извършва само и единствено венчавката. След това влюбените и гостите им слизат и отбелязват тържественото събитие на друго място.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати