Най-хубавите български плажове това лято

20.06.2016

Родните Черноморски плажове не отстъпват по нищо на турските и гръцките. Българската морска ивица крие много красиви плажове, за някои от които дори не предполагате, че съществуват. Те са истински кътчета от Рая, където със сигурност трябва да отидете. Ето кои са най-хубавите плажове, които задължително трябва да посетите през лято 2016-та:

Български плажове

Плаж Златна Рибка

Плажът се намира до черноморския курорт Созопол. Близо до него е къмпинг Градина. Освен чистата морска вода, тук ще бъдете впечатлени и от осезаемото присъствие на рок музиката.

Плаж Wake up

Плажът се намира в малкото селце Варвара, разположено непосредствено преди Ахтопол. Плажът, макар и да е доста малък, всяко лято привлича младите, тъй като се провеждат редица музикални събития и фестивали. Купоните приключват с изгряването на слънцето, а през деня може да се насладите на уникалната му красота.

Плажът край Аркутино

Плажът е наистина уникален. Блатата са заобиколени от водни линии, а нудистите не са рядко срещани. Ако това не ви притеснява, то и вие може да се пуснете както майка ви е родила и да се заредите от магнетичната енергия на това място.

Силистар край Синеморец

Силистар

Плажът на Силистар бе обявен за по-красив дори от този на Иракли. Все още девствен, той е едно истинско райско кътче на нашенското Черноморие.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати