Pochivka.com»Статии и Новини»Новини»Уникален Музей на сладоледа отвори врати в САЩ

Уникален Музей на сладоледа отвори врати в САЩ

Пламена M.Пламена M.
Джедай
206
Музей на сладоледа в Лос Анджелис

Музеят на сладоледа предлага на всички любители на леденото изкушение уникален избор. Уникален по рода си, той отвори врати в Лос Анджелис.

Пристрастените към сладоледа и сладките замръзнали изкушения вече имат своето царство. Музей на сладоледа отвори врати в Лос Анджелис. Той ще радва своите посетители с 10 цветни тематични инсталации – по-вкусни от всякога.

В музея можете да видите немислими неща: от басейн със 100 милиона захарни пръчици, огромни желирани мечета, до местни калифорнийски сладкиши. Това са само част от изкушенията, с които музеят посреща любителите на сладоледа и изкушенията.

Една от най-интересните инсталации в Музея на сладоледа е Спалнята за банани. В нея има 10 000 висящи бананови копия, които пресъздават цветна джунгла.

Уникалният по рода си музей ще остане в Лос Анджелис до началото на юли. За да влезете в царството на сладкото, е нужно да си закупите билет на цена от 29 долара.

Създателите на Музея на сладоледа смятат скоро да посетят и други градове. Мечтата им е през 2018-та година да направят и световна обиколка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати