Pochivka.com»Статии и Новини»Новини»Дестинациите, от които да стоите далеч през 2018-та!

Дестинациите, от които да стоите далеч през 2018-та!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
206
7 от 7 Снимки

7. Великата китайска стена и Пекин


Едно от Седемте чудеса на света е застрашено от ерозия, графити, строителство и дори местни фермери, които са решили да я превърнат в място за приюти. Най-добре запазените участъци от стената са в Пекин, но градът страда от огромния смог, който се извисява над него. През 2017 г. в него бе обявен червен сигнал - най-високото ниво в четиристепенната система за предупреждение за замърсяване на въздуха в страната.

Топ световните дестинации са по-достъпни от всякога. За съжаление има прекрасни места, от които трябва да стоите далеч през 2018-та.

Светът е огромен и всяко ново място носи вдъхновение. Дестинациите, които ви предлагаме днес обаче, е добре да заобикаляте отдалеч поне за следващите 12 месеца. Причината – личната ви безопасност.

Освен турист всеки от нас е и отговорен за Земята. Всеки ден ставаме свидетели на насилие и унищожаване на цели култури. Всичко това оставя ярък отпечатък върху природата. Ето защо от Fodors направиха списък с местата, които е добре да бъдат избягвани следващата година. Причината е те да могат да бъдат защитени и опазени за поколенията.

Разгледайте галерията горе и вижте накъде няма смисъл да се насочвате, защото поне засега няма да имате достъп.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати