Велико Търново представя възможностите за туризъм на румънски туроператори

27.05.2010
Велико Търново представя възможностите за туризъм на румънски туроператори

Кметът на Велико Търново Румен Рашев бе на прием на българския посланик в Румъния за 24 май. Той бе придружаван от Даниел Панов, директор на Общинската агенция по туризъм “Царевград Търнов”, и Мирослав Динев, изпълнителен директор на пивоварната “Болярка ВТ”.

На приема е постигната договорка за организиране на рекламна кампания за популяризиране на възможностите за туризъм във Велико Търново и Арбанаси за румънски туроператори и бизнесмени в Букурещ. Дейността ще се осъществе със съдействието на българското посолство.

Първият тур ще бъде през месец юни. Тогава в Търново ще пристигнат 8 посланици придружени от представители на дипломатическите им мисии в Румъния.

За есента е предвиден специален пакет “Уикенд в старата столица Велико Търново”. Той ще бъде промотиран в няколко румънски медии със специално подготвен клип.

Общинската туристическа агенция “Царевград Търнов” ще органицира и тимбилдинг за администрацията на Втори район в Букурещ. Кметът на същия район Николай Онцану ще посети Велико Търново заедно с делегация от туроператори и бизнесмени, пред които градът да бъде представен като Балканска столица на културния туризъм.

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати