Варна пуска панорамни автобуси

11.06.2010
Варна пуска панорамни автобуси

От 10 юни Варна пуска панорамни автобуси, които ще дадат възможност на туристите да се запознаят с нейните забележителности, пътувайки конфортно. Всички чужденци ще могат да получават информация за обектите, които виждат на родния си език.

С тази своя придобивка Варна ще може да се сравнява със световните туристически столици. Туристите ще могат да използват една карта през целия ден.

Ще имат право да слизат, да разглеждат, да пазаруват и да продължат обиколката по забележителностите на града и курортите Св. Константин и Златни пясъци, без да доплащат и да чакат непременно автобуса, с който е започнал пътуването си.

Атрактивните туристически турове се организират по идея на частната компания за обществен транспорт "Транстриумф холдинг" АД и "Vаrnа City tour". Първият курс по трасета Златни пясъци - Св. Константин - Варна тръгва от "Акваполис" в курорта Златни пясъци.

До 4 юли обиколките ще са на 70 минути. В пик сезона ще вървят през 45 минути. Пътуването на възрастен за цял ден струва 20 лева.

3.8
Общо гласували: 4
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати