Туристи окупират хотел-ресторантите и се отдават на алкохолно забaвление

16.08.2010
Туристи окупират хотел-ресторантите и се отдават на алкохолно забaвление

Едно ново явление се наблюдава напоследък. Групи от наши и чужди туристи окупират хотел-ресторантите и се отдават на алкохолно забвение най-вече през уикенда.

Наблюдава се драстично падане на цената на твърдия алкохол. В кафене категория три звезди в Созопол, можете да получите твърд алкохол, ядки и безалкохолно, само за 5 лева.

За да привлекат повече клиенти, собствениците на баровете дори са измислили атрактивни имена на различни алкохолни коктейли. Някои от тях носят имена „Щурец в ухото”, „Боздуган”, „Секс на плажа”, „Букета на мъртвеца”.

С особена популярност се ползва коктейла „Богаташ”, който включва нес кафе, ром и кюрасо. На този така наречен алкохолен туризъм се отдават не само българите. Много чужденци също се възпозват от големите намаления на цените на алкохола.

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#190267
Астралното ти тяло се е отделило т.е. излязло , третото ти око е полуотворено , но след време ,ако се усъвършенстваш щесе отвори ,но няя дае лесно даго отвориш напално ще мине време някой годинка , теи е бавничко става бсй бай :D
0
0