Символите на Поморие - морето и виното

30.07.2010
Символите на Поморие - морето и виното

В началото на август в Поморие ще се проведе Националната седмица на морето. Тя ще бъде в рамките на една седмица. Нейн организатор е община Поморие. Жителите и гостите на града ще имат възможност да разнообразят своето лято с богата културна програма.

Началото на празненствата ще бъде поставено с откриване на изложба на младата художничка Анелия Николова в неделя от 18 часа. От 20.30 часа ще има парад на плавателните съдове и посрещане на бог Нептун. Вечерта ще завърши с концерт на Тони Димитрова от 21 часа на централния площад.

В дните до 8 август са предвидени концерти, изложба и представяне на книга. На 3 август на пристанището ще има състезание по риболов.

Най-малките те ще бъдат изненадани с конкурс за рисунка на асфалт в петък от 18:00, а от 19:30 същия ден куклено шоу на театрална студиа „Светулка” ще пренесе малчуганите и техните родители в света на приказките.

Празненствата ще бъдат закрити на 8 август с концерт на Кристина Димитрова и Орлин Горанов от 21 часа, като същевременно ще се даде старт на празниците на виното „Море от вино-2010”.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати