Туристически пакети предлага БДЖ

07.08.2010
Туристически пакети предлага БДЖ

БДЖ предлага на своите пътници и туристически пакети. Компанията отвори вратите на почивните си бази. Услугата се предлага в офисите на бюрата „Рила”, които са с лиценз и за туроператор, и за туристически агент.

Предлаганите пакети за почивка са два вида. Единият е „Уикенд пакет” и се предлага само за почивните дни от седмицата. Удобството е в това, че освен пътуването с влак в офертата е включен и трансфер с автобус до желания курорт, а настаняването е на базата на all inclusive съобщиха от железопътната компания.

Навсякъде условията са съобразени с настаняването на семейства и затова помещенията са достатъчно големи. Стаите разполагат със самостоятелни телевизори, а морето е на около 100-200 м. На морето могат да се ползват базите "Железничар" до Варна, „Росенец” до Бургас и базата в Приморско.

На планина може да се ползват почивно-възстановителния център „Добринище”, почивна база “Паничище”, както и център Родопи, разположен на 30 км. от Пловдив.

Новата пакетна туристическа услуга е част от мерките, заложени в плана за преструктуриране на БДЖ, с цел увеличаване на приходите на компанията.

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати