Созопол се подготвя за своята Аполония

08.08.2010
Созопол се подготвя за своята Аполония

Созопол ще бъде домакин на провеждащите се за двадесет и шести път Празници на изкуствата Аполония. Изявите са планувани за периода от 28 август до 5 септември.

В програмата са включени най - големите хитове в областта на изкуството. В театралната програма са включени "Приятно страшно" от Яна Борисова, "Отворена брачна двойка" на Дарио Фо и Франка Раме.

Праниците ще започнат с пиесата "Районна болница", която ще бъде представена от Театър при читалище Отец Паисий в Созопол. Същият ден ще бъдат открити и изложби на талантливи художници като Славка Денева, Дечко Узунов, Георги Бояджиев - Бояджака.

Сцена за изява по време на празниците ще бъде Амфитеатъра в Созопол. Предвидени са концерти на Миро, Любо, ансамбъл "Филип Кутев". Камерните концерти ще започнат с изява на Людмил Ангелов и неговият майсторски клас.

Богата ще бъде и литературната програма. Ще бъдат представени книги на Деян Енев, Александър Секулов, Петко Бочаров, Георги Лозанов. Ще се проведе за първи път и среща "Филм и психоанализа".

4
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Лора П.
Лора П.
09.03.2017 23:03
И аз съм на 13 като теб. Замисляла съм се върху абсолютно същото нещо. Но се уверих, че харесвам само момчета. :) Според мен, все пак още е рано да определяме сексуалната си ориентация! Та ние сега се развиваме и растем, нашите хормони тепърва започват да бушуват и ние започваме да се колебаем, и да мислим за к'ви ли не глупости.
0
0