Созопол открива празниците на изкуствата на 28 август

26.08.2010

Созопол трескаво се подготвя за откриването на поредните празници на изкуствата "Аполония". Те стартират на 28 август. Театралните изяви ще бъдат в читалището. Изложбите са в прекрасната галерия в края на града, концертите са в Амфитеатъра на площада, джем сешъните в клуба на ОББ.

Созопол

Вечерта на откриването ще бъде първата изненада за гостите на фестивала. Марио Григоров, едно от най-успешните български момчета в Холивуд, ще свири в компанията на Елица Тодорова, Стоян Янкулов и Веселин Веселинов-Еко.

На 30 август Младежкият театър ще представи своя спектакъл "Нордост", който анализира психологията на тероризма и неговите жертви. Васил Петров ще прави шоу в компанията на Ачо Заберски, Димитър Шанов, Димитър Семов, а специален гост е басът Орлин Атанасов.

Във вторник на 31 август Белослава ще омайва с шоу, което се нарича "Всяка година по същото време". Тя е направила и прекрасен дует с Орлин Павлов със същото заглавие.

Първи септември е посветен на класиката. Малък градски театър играе "Дама Пика" - драматизация на Юрий Дачев по Пушкин. Звездите на ансамбъл "Филип Кутев" ще представят новата си програма.

Постановката "Приятно страшно" на Театър 199 може да се види на 2 септември. На 3 септември е "Отворена брачна двойка" - спектакълът на Мариус Куркински. Театър "София" ще се представи с

"Господин Колперт" и "Електра или свалянето на маските".

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати