На 11 декември със звездно шоу Банско открива сезона

07.12.2010
На 11 декември със звездно шоу Банско открива сезона

На 11 декември в Банско се дава старт на новия ски сезон. Специално за откриването тук ще пристигнат ски легенди от близкото минало. Сред тях ще бъдат марк Жирардели, Петър Попангелов, Мария Вализар и други.

Звездите ще участват в благотворително спускане, а вечета ще бъде организиран благотворителен търг с вещи, предоставени от ски легендите. Събраните средства ще са за деца от социални домове. Те ще получат подарък и един незабравим ден в планната.

Факелното шевствие по повод откриването ще започне в 17.30 часа при началната станция на кабинковия лифт. Половин час по-късно ще бъде церемонията по откриването, на която ще връчат наградата "Банско зимна столица на Балканите"

За новия сезон фирмаата концесионер на ски зона Банско "Юлен"АД направи значителни подобреня. Направени бяха два нови модерни лифта. Единият шестседалков е на Бъндеришка поляна, а на другият на Платото вървят довършителните работи.

Цените за ползване на съоръжението няма да се промнят. В ниския сезон от 11 до 27 декември дневната карта ще струва 50 лева, а през високият, който продължава до 30 март цената е 55 лева.(bansko.net)

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати