Значителен ръст на туристите очаква Пампорово

19.12.2010
Значителен ръст на туристите очаква Пампорово

Пампорово вече откри сезона. На базата на ранните записвания се прави прогноза за 20 процентов ръст на туристите през настоящия зимен сезон.

Очакват се главно туристи от Русия, Великобритания, Ирландия, Сърбия, Македония, Гърция и Румъния. В подготовкана за сезона са вложени около 1 млн. лева инвестиции от "Пампорово" АД.

Пампорово вече разполага със съоръжения за изкуствен сняг, както и с осветена писта за нощно каране от "Снежанка" до "Студенец". Пистите са обновени и разширени, като това е част от подготовката на курорта за домакинството на кръг от Европейската ски купа - мъжки слалом през 2012 г.

Цената на лифт картата за целия сезон вече е намалена на 950 лева. Ще се правят отстъпки и за двуседмични карти. Лифт карти могат да се закупуват и от четирите автомата инсталирани в Пампорово. Нужно е само да имате дебитна или кредитна карта.

Стойността на дневната карта за сезона е 50 лева, а полудневната 37 лева. До Коледа цената на картата е на половина. От "Пампорово"АД съобщиха, че ще предлагат комбинирани пакети на лифт карти с хотели.

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати