Много екстри предлага за лятото курортът Албена

27.04.2011
Много екстри предлага за лятото курортът Албена

В курортът Албена ранните записвания за лятна почивка вървят много силно. Пет пъти повече са туристите пожелали да прекарат тук лятната си ваканция. И през тази година ще им бъдат предложени доста удобства като безплатен чадър и шезлонг.

За тези туристи, които са настанени в хотели в парковата зона е осигурен безплатен автобус до плажа и обратно. Автобусът ще се движи на всеки 30 минути.

Както предходната година децата ще почиват в Албена напълно безплатно. Тук за първи път на Българското Черноморие ще стартира програмата Dine Around.

Тя предлага един безплатен обяд и една безплатна вечеря по избор от голямо разнообразие от ястия в селекция от тематични ресторанти, сред които италиански, френски, мексикански и гръцки ресторант.

Dine Around ще важи за почиващите до 8 юли и след 25 август с минимален престой от една седмица на all inclusive или ultra all inclusive.

В Албена е помислено и за забавленията на туристите. Тук през лятото ще бъде открит най-модерният център за забавления в България. Той ще предлага боулинг с 10 писти, дартс, билярд, моникс, електронни игри.

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати