Различни маршрути в новия вело парк на Пампорово

27.06.2012

В курорта Пампорово поставят началото на летния сезон с откриването на съвсем новия “Вело парк Пампорово” на 30 юни и 1 юли. Паркът разполага със специализирани трасета за планинско колоездене с различни нива на трудност.

Тук ще могат да практикуват любимия спорт всички любители на планинското колоездене и планината. Съоръжението ще се ползва безплатно в дните на откриването на сезона.

Във вело парка колоездачите от по-висока класа имат на разположение специализирано трасе за спускане с дължина 1800 метра. За децата, семействата и начинаещите е разработен фамилен маршрут с дължина 5400 метра.

Различни маршрути в новия вело парк на Пампорово

Помислено е и за тези, които искат да натрупат повече опит. Те ще могат да ползват специализирано трасе с дължина 2800 метра. За по-напредналите байкъри има маршрути със средна трудност, където те могат да тренират.

До края на сезона на Пампорово ще има 10 км специализирани трасета изпълнени с виражи, скокове, разнообразни дървени конструкции. За тези, които нямат собствени байкове, тук могат да се наемат такива.

3
Общо 2 гласували
5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати