От 13 до 15 юли Каварна Рок фест

12.07.2012

От 13 до 15 юли в Каварна ще се проведе традиционният за града фестивал Каварна Рок. Това издание ще бъде посветено на 70-годишнината на британския вокалист Рони Джеймс Дио, който два пъти е гостувал в Каварна.

Любителите на рока ще могат да видят изпълненията на живо на Dio Disciples, Glenn Hughes, Michael Schenker, Stryper, Dokken, Big Noize feat Sebastian Bach, Lizzy Borden, Rhapsody of Fire, Kamelot и други.

Българският рок ще бъде представен от Axat, БТР, Ренегат, Команда 5 и D2 feat, Di4o. По време на събитието са организирани и срещи на изпълнителите с техните фенове за да получат автаграфи и да докоснат любимците си на живо.

От 13 до 15 юли Каварна Рок фест

За фестивала се подготвя 30 метрова сцена с 250 000 ватова озвучителна уредба, пиротехника и ефектно осветление. Ще има и зрелищно Bike Party, което ще включва зрелищни демонстрации, игри, забавления и изненади.

Организаторите на фестивала са предвидили за гостите напълно безплатен къмпинг, където ще има душове, тоалетни и барове. Зоната ще бъде охранявана и осветена.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати