На 3 август започва Spirit of Burgas

01.08.2012

От 3 до 6 август Бургас ще бъде домакин на фестивала Spirit of Burgas. Фестивалът е разделен на 5 зони, като всяка една от тях ще има отделна сцена.

На 3 август от 18:00 се отварят вратите на фестивала. Апелира се към посетителите да не носят обемисти багажи. Ако се притесняват от дъжд да носят дъждобрани, а не чадъри.

Достъп за посетители в инвалидни колички е осигурен от хотел "Приморец", като посетители на Solar също ще минават през отделен вход.

На 3 август започва Spirit of Burgas

Малолетни и непълнолетни лица могат да влизат само с придружители, като ще им бъде необходимо удостоверение. Колите ще могат да се паркират в определените за това зони на улица "Булаир", малките улички до Морска администрация и паркинга до Трета поликлиника.

Къмпингът отваря врати в 12:00 часа на 3-ти август и ще затвори в 12:00 часа на 6-и август. Забранява се къпането в зоната на фестивала. Това може да става само на местата, където са осигурени спасители.

За трите фестивални дни се очакват около 22 хил. човека. Организаторите са в трескаво очакване на звезди като Бъста Раймс, Корн, Продиджи. Те се стремят да удевлетворят всичките им изисквания за питиета, храна и други екстри.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати