Арт фестивал в Ямбол ще ви върне в 19 век

09.10.2012

В Ямбол ще се проведе арт фестивала „Отворени пространства” от 19 до 21 октомври. Гостите на събитието ще могат да се потопят в живота в Ямбол от края на ХІХ и началото на ХХ век.

Откриването на фестивала е предвидено за 19 часа на 19 октомври на голямата сцена пред община Ямбол. Всички след това ще се отправят към градския парк, където ще бъдат и основните атракции.

Мостът на входа на парка, където ще бъде изградена атракцията „Преминаване” ще играе ролята на машина на времето. Вечерта над Ямбол ще има невиждано огнено шоу.

За общоградското забавление ще бъдат построени „Уличка на любовта” и арт ателие „Хвърчила”. Атракцията „Цветна магия”, предвижда изработване на изкуствени цветя, както и аранжиране на букети, икебани.

Арт фестивал в Ямбол ще ви върне в 19 век

За желаещите да се овековечат ще работи и Ретро фото, разполагащо с пана с отвори за главите. На специални места пък посетителите ще може да се облекат в костюми от миналото и да се фотографират безплатно.

Ретро киното ще върне хората във времето на летните кина. Позабравени с времето мелодии ще прозвучат на концерта Ехо от миналото.

Кулминацията на фестивала ще бъде на 13 октомври от 19 часа, когато на сцената пред общината ще се състои заключителен концерт „Соаре” със специалното участие на група „Акага”.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати