Ранни записвания за зимни почивки на руски и британски туристи

11.11.2012

Базирайки се на информацията за ранни записвания за зимни почивки на руски и британски туристи може да се каже, че се очаква 10 процентов ръст на желаещите да прекарат зимната си почивка в нашите ски курорти.

През летния сезон страната ни е посетена от около 3.3 млн. чужденци, което прави ръст от 5 процента в сравнение с миналогодишния летен сезон.

Това е и резултат от доброто представяне на България на туристическото изложение в Лондон. Гостите на изложението се запознаха с предимствата на културния, балнео, СПА и уелнес туриъм. Това утвърждава страната ни като дестинация за целогодишен туризъм.

Ранни записвания за зимни почивки на руски и британски туристи

На българския щанд се проведе и уъркшоп, на който бяха демонстрирани традиционни техники на рисуване. Участниците изработиха възрожденски къщи, глинени пана с фолклорни мотиви, украшения и аксесоари от мъниста, цветни прежди и вълнени конци.

Не бяха забравени и любителите на виното. За тях представители на български винарни направиха професионални дегустации със сомелиери като бяха презентирани различни видове качествено вино от няколко региона.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати