Активна подготовка в Банско за сезона

18.11.2012

Банско е курорт от висока класа и предпочитана дестинация от много наши и чужди туристи. Легловата база за Студентския празник е 100 процента запълнена, не се забелязва спад в резервациите за зимния сезон.

Ето защо хотелиерите в Банско вземат всички необходими мерки за запазване на доброто реноме на курорта. Направено е необходимото да не се повтори инцидента с хранителното отравяне на деца, дошли тук на зелено училище.

Във въпросния хотел се прави ремонт на кухнята, като всички уреди ще бъдат подредени така, както изискват правилата. Собствениците на хотели смятатат, че здравните книжки на персонала трябва да се подновяват по-често, отколкото законът го изисква.

Активна подготовка в Банско за сезона

Наблюденията на Агенцията по безопасност на храните и на самите хотелери са, че най-често проблеми с хигиената има във временните търговски обекти, които не могат да отговорят на изискванията.

Контролните органи от своя страна казаха, че ще извършват много проверки, така че да не се допускат инциденти, рушащи имиджа на Банско.(bansko.net)

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати