Рекламни кампании на нови туристически пазари

10.12.2012

В четири нови държави България ще рекламира условията за туризъм през идващата 2013 година. Това са Румъния, Украйна, Полша и Швеция, където не са правени до сега рекламни кампании.

За това е осигурено финансиране от 7.2 млн. лв. по Оперативна програма "Регионално развитие". Средствата ще се вложат в организиране на посещения на чужди журналисти у нас, така също и за рекламна дейност в местни телевизии, вестници и сайтове.

Министерството на икономиката планира и да повтори рекламните кампании в Германия и Русия, които са считани за едни от най-големите туристически пазари.

Рекламни кампании на нови туристически пазари

Кампанията в тези четири държави ще се проведе на няколко етапа и ще бъдат популяризирани различни видове туризъм, морски, ски, СПА, еко и културен.

Акцентът в Украйна ще бъде поставен върху морсия туризъм и кратките пътувания до забележителности. В Швеция ще се представи СПА и културен туризъм.

В Румъния ще рекламираме най-вече ски туризъм и културен туризъм. Миналата година страната ни е била посетена от 1.5 млн. румънски туристи. В Полша рекламата ще бъде най-вече върху билбордове.

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати