Безплатни лифтове на Пампорово през уикенда

14.12.2012

15 и 16 декември ще бъдат свързани с много емоции за скиорите, решили да прекарат уикенда в курорта Пампорово. Тук ще се даде официален старт на сезон 2012/2013. По този повод лифтовете ще могат да се използват безплатно. Подготвени за гостите са и много изненади.

Всички писти са добре обработени и заснежени. Ски и сноуборд оборудване ще може да се наема с 20 процента намаление.

Откриването ще бъде точно в 10 часа на 15 декември на плац Студенец. Всички дошли на тържеството ще могат да се включат в специална игра с големи награди. За доброто настроение ще се погрижат Bobo и 100 Кила.

Безплатни лифтове на Пампорово през уикенда

Модерната система за изкуствено заснежаване ще бъде използвана на 100 процента след всички подобрения, които бяха направени.

Закупени са нови оръдия за изкуствен сняг от последно поколение, осигуряващи 20 процента по-голяма производителност на изкуствен сняг.

За жителите на Чепеларе и Смолян е организиран безплатен транспорт до Пампорово. Скиорите, останали в курорта в седмицата след откриването ще могат да се възползват от промоционалните цени на лифт картите, които ще струват само 29 лева.

В курорта ще заработи и част от "Фънпарк Пампорово". Той разполага с две специализирани линии с различни уреди, боксове, рейлове, виражи и скокове.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати