Фестивал Зелени дни в София

13.04.2013

В София от 25 до 28 април ще се проведе четвъртото издание на фестивала „Зелени дни”. Тогава в центъра на столицата посетителите ще могат да опитат биопродукти, да тестват натурална козметика, да се запознаят с екологично ориентирани бизнеси, както и да открият нови кътчета за еко туризъм.

Идеята на фестивала е у хората да се създаде интерес към природосъобразния начин на живот, както и да променят поведението си като консуматори. Тук ще се популяризират и малките зелени бизнеси, защото те имат нужда от подкрепа.

На тазгодишното издание на фестивала специално внимание ще бъде обърнато на децата. За тях ще се организират множество образователни игри, работилници и изследователски забавления.

Фестивал Зелени дни в София

Малчуганите ще могат да вземат участие в кулинарната работилница, работилницата за правене на лодки, задвижвани от слънчеви панели, в направата на кукли и красиви предмети от използвани и стари вещи.

В другите детски занимания са предвидени обучение по йога и керамика, детско вело-състезание, обучение по катерене и още много други игри и забавления.

3
Общо 3 гласували
5 0
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати