Равда с нов крайморски парк

28.04.2013

В село Равда, община Несебър започна изграждането на крайморски парк с пясъчна Ботаническа градина. Паркът ще бъде с площ от 1 423 кв. м. и ще бъде разположен в една от хоризонталните ивици, оформени от терасирането на парка.

Предвижда се построяването на три детски къта. Първият детски кът ще може да се ползва от деца от две възрастови групи: до 3 години и от 3 до 12 години. Тук ще бъде поставена тара реконструирана лодка и дървени секции.

Втората площадка е предназначена за деца до 3 годишна възраст и ще бъде оборудвана с детски съоръжения и пейки. Третата площадка е разположена в близост до плажа и ще разполага с комбинирано детско съоръжение и катерушка - 3D мрежа за катерене.

Равда с нов крайморски парк

До входовете и изходите на площадките ще бъдат разположени информационни табели, които ще дават информация за безопасното ползване на детските съоръжения, както и за въведените забрани и ограничения на територията им. На табелите ще има и необходимите символи и знаци.

Реализирането на проекта, чиято стойност е 399 973, 64 лева ще допринесе за комфорта на туристите, предпочели да прекарат ваканцията си в Равда, както и ще подобри визията на морския курорт.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати