Разлог отново домакин на Танцов свят

16.05.2013

За четвърта поредна година националния турнир „Танцов свят“ ще се проведе в Разлог. Целта на организираната от общината проява е развитието и популяризирането на различните танцови стилове, както и обмяна на творческа информация между танцовите клубове и трупите от читалищата и различните дневни центрове за работа с деца.

Разлог отново домакин на Танцов свят

Участниците в танцовата надпревара ще се състезават в популярните стилове хип-поп, денс и латино. Участието им на турнира ще бъде и квалификация за международния турнир по латино шоу, който ще се проведе в Торино, Италия.

Петчленно квалифицирано жури ще оценява танцувалните умения на участниците. Награди са осигурени за заелите първите три места в отделните състезателни категории. Всички взели участие в турнира ще получат грамоти, купи от Българската спортна танцува федерация. Специална купа ще връчи и кмета на община Разлог.

Официалното откриване на фестивала ще бъде тази събота /18 май 2013г/в дома на културата от 11:00ч с шеметно танцувалто хип-хоп и латино шоу. Парад на участниците и специален празничен ще бъде организиран на 17 май /петък/ на централния площад в града.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати