Промяна в разписанието на влаковете до Кулата

27.05.2013

Поради затваряне на участък от железопътната мрежа в района между Кресна и Черниче от днес (27 май) до 23 септември 2013 г. влаковете по маршрут София – Черниче ще се движат с променено разписание.

Промяна в разписанието на влаковете до Кулата

Участъка между Черниче и Кресна се затваря за планирани ремонтни дейности от страна на Национална компания „Железопътна инфраструктура“.

Всички пътнически и бързи влакови, които пътуват от и до Петрич и Кулата, вече ще се движат и до гара Черниче. Националния железопътен превозвач предвижда да отпусне и допълнителни влакове, които ще се движат по маршрут Петрич-Кресна.

Прекъсването на движението на влакове в отсечката Черниче Кресна ще доведе и до промени в разписанията на влаковете по маршрут София – Черниче.

Придвижването между гарите Черниче и Кресна ще става посредством автобуси, които ще бъдат осигурени от БДЖ. Точна информация за направените промени в разписанията и маршрутите на влаковете, както и график на разписанието на автобусите по маршрут Кресна – Черниче може да бъде намерена в официалната интернет страница на „БДЖ Холдинг“ ЕАД, както и на всички гари и спирки по маршрута.

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати