Слънчев бряг открива официално летния сезон

29.05.2013

Тази събота на 1 юни ще бъде официалното откриване на летен сезон 2013 в Слънчев бряг. Последните приготовления са направени, покривките са опънати и чадърите са вдигнати.

Слънчев бряг

Тази година за сигурността и здравето на туристите ще се грижат 26 постови спасители, които ще застана на работните си места по-пясъчната ивица тази събота.

Дежурството им ще продължи до края на месец септември, когато ще се закрие официално и морския сезон. Осигурено е и целодневно присъствие на медицински екип с реаниматор и лекар-специалист.

Управителят на пясъчната ивица Кирил Спасов съобщи, че тази година са взети допълнителни мерки, които да улеснят придвижването на хората в в неравностойно положение и майките с колички.

За целта за изградени специални рампи и непрекъсваеми дървени пътеки, които стигат до пясъка, до чадърите и до морето. Изградени са обособени тоалетни, които са съобразени с всички изисквания.

Посетителите на южния плаж в Слънчев бряг ще могат да се възползват от безплатен свободен интернет достъп.

От комплекса съобщават, че пясъчната ивица е в перфектно състояние, а регулярните проби на морската вода показват, че тя отговаря на стандартите за чистота и безопасност.

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати