Звездите на театъра гостуват в Разлог

05.06.2013

Всички любители на театралното изкуство са поканени в Разлог в края на този месец, от 24 до 30 юни, когато градът ще бъде домакин на театралните празници “Звездите на театъра“.

Театър Разлог

Гостите и посетителите на града ще могат да се насладят на култови представления и завладяващата игра на съзвездие от актьори.

Театралния фест ще бъде открит с постановката на Народния театър „Иван Вазов“, който ще представи пиесата „Да се провреш под дъгата“.

Втората пиеса, с която театърът ще гостува на сцената в Разлог е „Царството земно“, с участието на Иван Юруков, Дарин Ангелов и Нона Йотова.

Култовата пиеса „Секс, наркотици и рокендрол“ ще нагорещи страстите в малкото градче. В отсъствието на непрежалимия Андрей Баташов, ролята в моноспектакъла ще поемат звездите Ивайло Христов, Дони и Коцето-Калки.

Програмата на театралните празници ще продължи с представянето на Театър 199 и пиесата им „Хората от Оз“. Сцената ще наелектризират с присъствието си Захари Бахаров, Владимир Карамазов и Юлиян Вергов, които ще представят спектакъла „АРТ“.

В предпоследния ден от артистичната фиеста театроманите ще могат да видят представлението на Малък театър „Зад Канала“ със звучното заглавие „Ритъм енд Блус 2“. Финал на културното събитие ще бъде даден с постановката на Бина Харалампиева „Господин Балкански“

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати