Летни театрални празници за всички в Банско

06.06.2013

Богата културна лятна програма е организирала община Банско за всички жители и гости на китното планинска градче. Любителите на театралното изкуство ще останат приятно изненадани от лятната театрална седмица, която ще се проведе от 1 до 7 юли тази година в Банско.

Банско

За приятното прекарване на почитателите на театъра ще се погрижат звездите от Народен театър “Иван Вазов“, които ще представят пиесата си „Крадецът на праскови“. В постановката с таланта си ще блеснат актьорите Мариус Донкин, Аня Пенчева и Юлиян Вергов.

Участие в културната фиеста ще вземат и колегите от Драматичен театър „Сливен“ и артистите от пловдивския драматичен театър.

Почитеталите на изкуството на Мелпомена ще могат да се насладят и на изпълнението на талантливите актьори на Театър „Българска армия“.

Специално за най-малките почитатели на театъра е представлението на на Централен куклен театър „София“, който ще зарадва малчуганите с пиесата „Малките плодчета“. Входът за деца ще е безплатен.

Авангардното предложение на общината е концертът на изгряващата звезда Михаела Филева & VenZy, които ще закрият подобаващо тазгодишното издание на Летните театрални празници в Банско.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати