Библиотека на плажа в Албена

27.06.2013

Първата по рода си плажна библиотека ще отвори врати на 2 юли на плажа в курортен комплекс Албена. До края на сезона всички гости на курорта, които обичат да си отдъхват на плажа с книга с ръка ще могат да се възползват от безплатната екстра.

Библиотека на плажа в Албена

На разположение на туристите са повече от 2000 заглавия във всички жанрове на литературата. Освен вечните класически романи плажуващите ще могат да прочетат някой трилър, криминале или романтичен любовен роман.

Специалната изненада за гостите на курорта е луксозното издание на шест различни езика на великолепния разказ на Йордан Йовков „Албена“, чието име носи и едноименния комплекс.

Дори и чуждестранните гости на Албена ще могат да се възползват от библиотеката на плажната ивица. Голяма част то литературата е на английски, немски, френски, руски и румънски език.

От управата на комплекса изказват специални благодарности на г-жа Каталина Събева от Literaty, TV and Film Agency Anthea, която е дарила голяма част от изданията. Управата на Албена се надява, че и част от плажуващите, които са донесли собствени четива за почивката ще ги дарят на библиотеката на тръгване от морето.

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати