Посрещнете първия юлски изгрев на Камен бряг

28.06.2013

И тази година стотици хипита ще се съберат на скалите в Камен бряг, Каварна за да посрещнат първия юлски изгрев под звуците на култовото парче на „Юрая Хийп“ – July Morning. Лично бившия вокалист на групата Джон Лоутън ще грабне микрофона в мига, в която слънцето се покаже над хоризонта.

Посрещнете първия юлски изгрев на Камен бряг

Община Каварна безспорно е най-предпочитаната дестинация за отпразнуването на този неформален празник. Както всяка година, така и тази много настроение и музика ще съпътстват събитието. Официалния старт на музикалната фиеста е 4.30 сутринта.

В местността Огънчето ще бъде издигната импровизирана музикална сцена, на която първи ще „забият“ момчетата от варненската група РЕВ, които дори бяха подгряващи изпълнители на Rhino Bucket, по време на концерта им през май.

Те ще отстъпят мястото си на групата на Кирил Божков – Команда 5. След тях на сцената ще се качат рокаджиите от Б.Т.Р., които ще отстъпят само на Джон Лоутън, който ще изпълни песента си към 5.32 часа.

Служители на Районното полицейско управление в Каварна и 40 частни охранители ще бдят за сигурността на празнуващите. Стръмнините край Камен бряг ще бъдат очертани от светещи балони, а за да се избегнат инциденти ще бъде опъната 1.5 – километрова предупредителна лента в опасните участъци.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати