Лятото е сезонът на изгодните полети от морските летища

03.07.2013

Традиционно летище София е най-натовареното летище в България целогодишно, което предполага, че то предлага и най-изгодните полети. Това лято морските летища в Бургас и Варна ще изненадат жителите и туристите с изключително изгодни оферти за полети до различни европейски градове.

Лятото е сезонът на изгодните полети от морските летища

Безспорно хита на лятото ще бъде възможността да отлетите от Бургас до Стокхолм само за 77 евро. Линията на самолетната компания eSky.bg. Но това далеч не е единственото изгодно предложение на нискотарфния превозвач.

Ако сте любител на унгарската култура ще имате възможността да отлетите от Бургас до Будапеща само са 41 евро. А защо не посетите Катовице срещу 28 евро. Полетът до Варшава или Познан ще ви струва само 68 евро.

Топ - предложенията на летище Варна са полетите от и до Будапеща само за 41 евро, както и курсовете до Братислава на цени от 92 евро.

Но ако това лято ви се наложи да летите до Лондон или Франкфурт – изберете летище Пловдив. Полетът до столицата на Англия ще ви струва 48 евро, а на летище „Хан“ във Франкфурт може да кацнете само срещу 31 евро.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати