SPIRIT of Burgas - елате на музикалното събитие на годината!

26.07.2013

За шести пореден път Бургас е домакин на най-мащабното музикално събитие на годината – „SPIRIT of Burgas“. Богата и разнообразна в музикално отношение програма ще зарадва меломаните. Изпълнители от почти всички музикални жанрове ще зарадват феновете си с изпълнения на живо.

Почитателите на реге, хип-хоп, пънк, соул, хардкор, дъб-степ и други ще имат възможност да проследят изпълненията на любимите си изпълнители на четири сцени - Main Stage, SOLAR Dance Arena, Jack Daniel's Rock Arena и НА ТЪМНО Freestyle.

Спирит оф Бургас

От няколко дни Бургас кипи от трескава подготовка за събитието. Сцените се сглобяват. Терена за фестивала се огражда, украсява и обозначава. Във връзка с провеждането на двудневния музикален фест се налагат и някои ограничения в използването на плажната ивица в района на Централен плаж.

Организаторите на събитието и община Бургас предупреждават жителите и гостите на града, че достъпът до фестивалната зона, в т.ч. Плажната ивица и къпането в морето ще бъдат ограничени от 26 юли(петък) до 29 юли(понеделник) включително.

Изключение от ограниченията ще се направи за двата почивни дни, когато къпането и използването на крайбрежната ивица на Бургаския централен плаж ще бъдат позволени от 10 до 20-30 часа, и то само за хората, които са вътре.

Докато трае фестивала ще бъде временно ограничен достъпът со централната улица „Булаир“, защото две от четирите ѝ пътни платна ще бъдат приспособени за паркинги.

Специални рампи са монтирани за посетителите със затруднено придвижване. Присъствието на катер на Гранична полиция ще гарантира своевременното преместване на появилите се по море нарушители.

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати