Би Би Си рекламира Слънчев бряг като топ дестинация за забавления

02.08.2013

Телевизионният гигант Би Би Си рекламира българския курорт Слънчев Бряг като топ дестинация за летни забавления.

Документален филм, заснет през юли месец, ще покаже пред широка публика голяма част от културно-развлекателните събития, които се организират в емблематичния черноморски курорт.

Какао Бийч

Слънчев бряг е широко популярен сред британските и скандинавски младежи, които идват всяко лято, привлечени от сравнително евтиния алкохол и множеството диджей партита, на които култови диджеи от цял свят вдигат градуса на настроението с майсторски миксове.

Специално внимание в лентата е отделено на посрещането на първата юлска сутрин – „Джулай Морнинг“. Събитието събра повече от 4500 фенове на рак музиката на плажа в Слънчев Бряг, които се наслаждаваха на гледката на издигащото се от морската вода слънце в ранните часове на 1 юли.

Причините Би Би Си да изпрати екип, който да отрази културния и музикалния живот в курорта, са няколко. Курортът е предпочитаното място за почивка на британските фенове на електронната музика.

Всяка година култови диджеи гостуват в известното заведение „Какао Бийч“. Партитата, които се организират там, по нищо не отстъпват на известната в цял свят сцена за електронна музика в Ибиса.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати